Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В селі Владичень Болградської громади дитячий садочок переобладнають під житло для переселенців

27 Травня 2023 10:47
Тетяна Терзі
В селі Владичень Болградської громади дитячий садочок переобладнають під житло для переселенців

Приміщення дитячого саду в селі Владичень Болградської громади готують під житло для внутрішньо переміщених осіб. Власником приміщення є територіальна громада. Про це стало відомо з відповіді на інформаційний запит, який інтернет-видання «Махала» надіслало до Болградської міської ради.

Так, на замовлення Болградської міської ради у 2022 році була виконана проєктно-кошторисна документація на об’єкт «Капітальний ремонт приміщень нежитлової  будівлі для розміщення громадян, які у зв’язку з бойовими діями залишили місце проживання». Будівля знаходиться по вул. Віктора Кожуріна, 29.

Загальна кошторисна вартість робіт складає 999,572 тис. грн. Заходи та фінансування робіт на зазначеному об’єкті заплановані у 2023 році коштом «Програми соціального захисту населення Болградської територіальної громади на 2021-2023 роки». Виконавцем заходів є КП «Управління капітального будівництва» Болградської міської ради.

В дитячому садочку вже розпочалися ремонтні роботи. Підрядником виступає ФОП Шахназарян. В квітні був підписаний акт виконаних робіт №1 по зазначеному об’єкту, підряднику за виконані роботи перераховано 230, 933 тис.грн.

Нагадаємо, з листопада 2021 року Владиченський заклад дошкільної освіти «Сонечко» розпочав роботу у складі НВК, який об’єднав Владиченську сільську школу та дитячий садок. НВК створили на базі школи, а приміщення садочка планувалося віддати мешканці села Ларисі Колєвій, яка виховує дітей в дитячому будинку сімейного типу. 

Поділитись
Зараз читають