Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В селі Кубей пройшов благодійний ярмарок на підтримку ВПО (Фото)

14 Жовтня 2024 17:01
Валерій Гайдаржи
В селі Кубей пройшов благодійний ярмарок на підтримку ВПО (Фото)

Сьогодні, 14 жовтня, в селі Кубей пройшов благодійний концерт та ярмарок на підтримку внутрішньо переміщених осіб, які були вимушені покинути своє житло через бойові дії. Про це повідомляє журналіст інтернет-видання “Махала” з місця подій.

З самого ранку центральна площа села перетворилася на ярмарковий майданчик. На сцені, встановленій просто неба біля Будинку культури, відбувся святковий концерт. Місцеві артисти Кубейського Будинку культури радували гостей виконанням популярних українських, болгарських і гагаузьких пісень. На заході також лунала “жива” музика, що додало більшої автентичності та колориту до свята.

“Дорогі друзі, ми раді вітати вас сьогодні на цьому благодійному заході, який об’єднує нас у спільній справі підтримки тих, хто цього потребує. Кожен із вас робить свій важливий внесок у допомогу людям і ми щиро вдячні за це. Сьогоднішній концерт і ярмарок — це не лише нагода насолодитися культурною програмою та традиційними стравами, але й можливість показати нашу єдність і силу громади. Разом ми здатні подолати всі труднощі та підтримати один одного в ці непрості часи. Дякуємо, що ви з нами!”, – зазначила ведуча заходу Валентина Мошул.

Поруч із благодійним концертом були розташовані столи, де місцеві жителі пропонували різноманітні продукти – від традиційних бессарабських страв і домашньої випічки до гарячого глінтвейну, який зігрівав гостей у прохолодний осінній день. Відвідувачі могли не лише насолодитися концертною програмою та місцевими делікатесами, але й зробити свій внесок у допомогу тим, хто постраждав від війни. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку внутрішньо переміщених осіб, які проживають у регіоні.

Поділитись
Зараз читають