Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Саф’янівській громаді провели всезагальний благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ та зібрали понад 300 тисяч

03 Травня 2024 14:55
Валерій Гайдаржи
В Саф’янівській громаді провели всезагальний благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ та зібрали понад 300 тисяч

Протягом минулого тижня в навчальних закладах Саф’янівської громади пройшла благодійна акція “Великодній подарунок” на підтримку військових. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала”.

Заклади освіти громади в різний спосіб об’єднувались для проведення благодійних заходів, проводячи концерти або виступаючи командами військово-патріотичної гри Сокіл «Джура». На заході реалізовувались різноманітні смаколики, домашня випічка, напої, овочі, фрукти та вироби, зроблені своїми руками. 

Наприкінці квітня в усіх закладах освіти пройшла благодійна акція “Великодній подарунок” для наших захисників та захисниць України від Саф’янівської громади. Під час благодійної акції в навчальних закладах реалізовували різну випічку та вироби, зроблені своїми руками, багато людей від себе донатили на допомогу та збирали продукти. До акції доєднались й наші садочки. Діти та їх батьки, педколектив садочків випекли багато різних смаколиків, написали листівки. Всі зібрані продукти склали в посилки та кілька машин відправились на фронт. За попередніми підрахунками, протягом акції “Великодній подарунок” вдалось зібрати досить значну суму, в понад 300 тисяч гривень, але це не остаточна сума, бо ще триває кінцевий підрахунок. Метою акції був збір на дрони, тому зараз ми розмовляємо з військовими, уточнюємо, які саме дрони їм потрібні  і придбаємо їх. Дякую батькам, дітям, педагогічному та технічному персоналу за активну участь в благодійному заході. Разом ми наближаємо нашу Перемогу” , – розповіла інтернет-виданню “Махала” керівниця відділу освіти Саф’янівської громади Тетяна Якименко.

Фото з офіційних сторінок закладів освіти

Поділитись
Зараз читають