Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Ренійській міській лікарні призначено нового генерального директора: хто ним став?

19 Березня 2024 17:25
Микола Григораш
В Ренійській міській лікарні  призначено нового генерального директора: хто ним став?

Відбулося чергове засідання виконкому Ренійської міськради, на якому було ухвалено рішення про призначення нового генерального директора КНП «Центральна міська лікарня». Ним стала Наталя Сергіївна Бардієвська. Про це повідомляє інтернет-видання «Махала».

Відповідно до рішення, нового керівника призначено, цитуємо, «без конкурсного відбору, на період дії воєнного стану та до призначення на цю посаду особи за конкурсною процедурою, але не пізніше 12 місяців з дня припинення або скасування воєнного стану». До своїх обов’язків новий керівник приступить 20 березня, тобто вже із завтрашнього дня.

Наталя Бардієвська народилася у смт Саврань Одеської області. Трудову діяльність розпочинала санітаркою: працювала у Савранській ЦРЛ (1988 р.) та Одеській міській клінічній лікарні (1988-1989 рр.). 1995 року закінчила Одеський державний медичний університет за спеціальністю «Лікувальна справа». З 1995 по 1997 роки – лікар-інтерн обласного психоневрологічного диспансеру. У 1997-2005 pp. – лікар-невропатолог обласного психоневрологічного диспансеру. У 2005-2009 рр. – лікар-невропатолог ТОВ «Альмед» (м. Одеса), з 2009 р. та до призначення на посаду гендиректора Ренійської ЦМЛ працювала заступником директора ТОВ «Альмед».

Нагадаємо, попередній керівник лікарні Олег Бурля, який очолював медустанову з жовтня 2021 року, написав заяву про звільнення з посади із формулюванням «за згодою сторін».

На фото: засідання Ренійського міськвиконкому. Крайня ліворуч біля вікна – Наталя Бардієвська.

Поділитись
Зараз читають