Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В підвальному приміщенні Болградського ЦДЮТ з’явився незвичайний інтер’єрний розпис 

08 Липня 2024 16:00
Валерій Гайдаржи
В підвальному приміщенні Болградського ЦДЮТ з’явився незвичайний інтер’єрний розпис 

В Болградському центрі дитячої та юнацької творчості з’явилася національно-патріотична фреска «Молитва за Україну». Про це інтернет-виданню “Махала” повідомила директорка Центру Інна Гіневська.

Ремонтні роботи в найпростішому укритті Болградського центру дитячої та юнацької творчості добігають кінця. Нещодавно на одній зі стін зʼявилася фреска «Молитва за Україну». Автором роботи виступила керівниця гуртків Центру Аліна Швець. 

“Наша молода та талановита викладачка Аліна Швець створила цю фреску, використовуючи різні техніки, зокрема акрилові та водоемульсійні фарби. Потім розпис додатково покрили акриловим лаком. На створення фрески пішло близько місяця, включаючи малювання ескізів та підготовку площі до роботи. Цей інтер’єрний розпис є лише частиною великого проєкту, який ми зараз готуємо. Через деякий час ми продемонструємо повний результат цієї ініціативи”, – розповіла Махалі Інна Гіневська.

Нагадаємо, Аліна Швець є автором арт-об’єкта “Крила України”, також вона пише портрети. До дня міста Болград  вона створила мурал, який об’єднує культури Бессарабії.

Фото Болградського ЦДЮТ.

Поділитись
Зараз читають