Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В одному з сіл Ізмаїльського району школярі за день зібрали понад 17 тисяч гривень на підтримку Збройних сил

23 Листопада 2023 13:01
Олександра Сергєєва
В одному з сіл Ізмаїльського району школярі за день зібрали понад 17 тисяч гривень на підтримку Збройних сил

У вівторок, 21 листопада, в селі Утконосівка відбулася низка благодійних заходів, на яких збирали кошти на підтримку військових. Спільними зусиллями мешканцям села за один день вдалося зібрати понад 17 тисяч гривень. Про це розповіли у Саф’янівській сільській територіальній громаді.

Благодійний ярмарок відбувся в фойє місцевого Будинку культури. Педагоги Утконосівського закладу загальної середньої освіти, школярі та їх батьки влаштували для мешканців справжній пір – усі бажаючі мали змогу придбати для себе рогалики, трубочки зі згущеним молоком, солодкі слойки, тортики та пироги домашнього виробництва. Ціна на них також була дуже «солодкою» – по 10-15 гривень за виріб. Також мешканців пригощали різноманітними фруктами – яблуками, бананами, гранатами та апельсинами. А дівчата виставили на благодійний продаж прикраси власного виробництва.

Підтримати школярів та придбати в них декілька смаколиків вирішили директори шкільного та дошкільного навчальних закладів, сільський голова, староста округу та настоятель місцевого храму.  

Коли всі вдосталь наласувалися смачненьким, для мешканців провели благодійний концерт, на якому лунали музичні композиції про любов до рідної країни, смуток за рідними, які боронять країну від російської навали, та про скорішу перемогу.

Загалом під час заходів на підтримку військових вдалося зібрати 17 300 грн, які скоро, разом із смаколиками та випічкою від утконосівських школярів, буде передано воїнам.

Поділитись
Зараз читають