Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В одному з дитячих садків Саф’янівської громади відремонтують санвузол та укриття 

19 Серпня 2024 12:10
Анатолій Стоянов
В одному з дитячих садків Саф’янівської громади відремонтують санвузол та укриття 

Управління освіти Саф’янівської сільської ради Ізмаїльського району оголосило тендери на ремонт споруди цивільного захисту та санвузлів Кислицького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Ромашка». Про це повідомляє “Махала” з посиланням на Прозорро.

Обидві закупівлі були проведені без використання електронної системи, тож підрядників обрали одразу.

Ремонтом споруди цивільного захисту  буде займатися приватне підприємство “Атлант Строй-О”. Компанія зареєстрована у місті Ізмаїл та працює на ринку понад 5 років. За останні два роки підрядник виконував замовлення лише Саф’янівської сільської ради, зокрема це були замовлення на ремонт укриттів у навчальних закладах. 

Так, за 359 252 гривень “Атлант Строй-О” має замінити покрівлю з азбестоцементних листів на металочерепицю, встановити вимикачі, розетки, вентилятори та зробити монтаж освітлювального щитка. З цієї суми на заробітну плату витратять 37 тисяч, на будівельні матеріали 283,5 тисячі, а решта – загальнобудівничі та інші супутні витрати.

Ремонтом санвузлів займатиметься ТОВ “ПРАНА-В”, яке також зареєстроване у місті Ізмаїл та працює на ринку майже 8 років. Згідно з даними Youcontrol, в цьому році компанія виконувала лише замовлення Саф’янівської сільської ради (усього їх чотири), а до цього останній раз брала участь у тендерах ще у 2016 році. 

За 414 965 гривень підрядник має замінити старі умивальники на нові з підведенням холодної та гарячої води, замінити унітази та душові піддони, прокласти нові труби водопостачання та каналізації, встановити бойлери. Також підрядник має частково пофарбувати та частково облицювати плиткою стіни у приміщенні. На заробітну плату витратять 54,6 тис. грн, вартість матеріалів складе 309 тисяч, а залишок – супутні витрати. 

Усі роботи мають бути виконані до 26 серпня 2024 року. Фінансування здійснюватиметься коштом місцевого бюджету. 

Поділитись
Зараз читають