Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В одному з дитячих садків Саф’янівської громади до 1 вересня планують відремонтувати укриття 

05 Серпня 2024 16:40
Анатолій Стоянов
В одному з дитячих садків Саф’янівської громади до 1 вересня планують відремонтувати укриття 

Управління освіти Саф’янівської сільської ради оголосило тендер на ремонт підвального приміщення під споруду найпростішого укриття у закладі дошкільної освіти “Золотий ключик”, що розташований у селі Саф’яни. Про це “Махала” дізналася з сайту Прозорро. 

Згідно з тендерною документацією, підрядник має залити нову стяжку на підлогу, зробити покриття з фігурної тротуарної плитки, улаштувати підвісну стелю, підготувати та пофарбувати стіни, зробити сходи та пандус, провести електрику, встановити вимикачі та розетки. 

Чи буде в укритті туалет – невідомо, адже у документації про встановлення унітазів чи умивальників інформації немає. 

Вартість ремонту складає 540 542 гривень, з яких 67 тисяч піде на зарплатню, 383 тисячі витратять на матеріали, а залишок – супутні витрати та податки. 

Аукціон проходив без використання електронної системи, тож тендер “віддали” ФОП Замфіровій Аміні Костянтинівні. 

Роботи мають бути виконані до 31 серпня 2024 року. Фінансування здійснюватиметься коштом місцевого бюджету. 

Зазначимо, згідно з даними сайту Youcontrol, фірма зареєстрована лише 23 дні тому. Місцем реєстрації вказано село Біляївка Одеського району. Єдиним замовником компанії наразі є Саф’янівська сільська рада, яка окрім цього тендера на пів мільйона, віддала молодому підприємцю ще й капітальний ремонт системи опалення та санвузла Кам’янського закладу дошкільної освіти “Джерельце” за понад 700 тисяч. 

Поділитись
Зараз читають