Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В одному з навчальних закладів Білгорода-Дністровського відремонтують харчоблок за 24 мільйони гривень

08 Вересня 2024 14:40
Анатолій Стоянов
В одному з навчальних закладів Білгорода-Дністровського відремонтують харчоблок за 24 мільйони гривень

Управління освіти Білгород-Дністровської міської ради оголосило тендер на капітальний ремонт харчоблока у ЗЗСО № 7. Про це “Махала” дізналася з сайту Прозорро

Згідно з тендерною документацією планується посилити стіни металевими тяжами, залити підлогу та вкрити її керамічною плиткою, зробити монтаж підвісної стелі з гіпсокартону та пофарбувати її, стіни вирівняють, облицюють термопанелями та пофарбують,  вікна та двері замінять на нові. Також в рамках ремонту повністю замінять трубопроводи водопостачання та каналізації, електрику, вентиляцію, протипожежну сигналізацію та систему опалення.

Щодо внутрішнього оздоблення, до столової придбають холодильники, універсальну овочерізку, мийки, тістомісильну машину, машину для оброблення тіста, електричні плити, пекарську шафу, харчоварильний електричний котел, автоклав для варіння продуктів, машину для формування котлет, м’ясорубку, машину для нарізування хліба, посудомийну машину. 

Аукціон має відбутися 23 вересня, а роботи повинні завершитися до 23 грудня 2024 року. Фінансування здійснюватиметься на умовах співфінансування, де 4 422 551 грн буде виділено з місцевого бюджету, а 19 769 300 грн покриє державний бюджет. 

Зазначимо, за таких умов відремонтують ще два харчоблоки – в Арцизькій та у Саф’янівській громадах, проте вартість їх ремонту значно дешевша, ніж у Білгороді-Дністровському. 

Поділитись
Зараз читають