Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Одесі відвідувач ветеринарної клініки облаяв лікаря-ветерана ЗСУ: чим це закінчилося

04 Липня 2024 09:32
Тетяна Терзі
В Одесі відвідувач ветеринарної клініки облаяв лікаря-ветерана ЗСУ: чим це закінчилося

Інцидент стався 3 липня в одній з ветеринарних клінік міста Одеса. Про випадок розповідає видання “Махала” з посиланням на лікаря Олексія Притулу, який розмістив відео в соцмережах.

На початку робочого дня до Олексія на прийом до ветеринарної клініки прийшов чоловік із собакою. На відео видно, як під час огляду тварини лікар попросив його підняти собаку, аби оглянути рану, на що той запитав, чи не може лікар сам встати. Олексій розвернув крісло, щоб було видно його протези. Після цього господар собаки облаяв чоловіка нецензурною лексикою та вибіг з кабінету.

«Це сталося сьогодні під час мого звичайного робочого дня. Я прошу вас активно поширювати це відео. Ним можна буде ілюструвати пости про підводні камені на шляху до повернення ветеранів з інвалідністю до роботи і звичайного життя», – написав Олексій.

Він вислови припущення, що покарати чоловіка навряд чи вдасться, хоча він і написав заяву в поліцію. Але принаймні треба зробити його відомим. Користувачі соцмереж та громадські активісти швидко встановили особу відвідувача. Ним виявився Вадим Шевеленко, 38-річний мешканець міста Одеса.

Згодом в соціальних мережах з’явилося відео, де відвідувач клініки просить пробачення у лікаря за свою поведінку, він говорить про те, що йому здалось, ніби ветлікар “якось не так розмовляє”. Протезів, за його словами, він не помітив.

В поліції відреагували на інцидент. Правоохоронці  склали відносно порушника  адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Як зазначено в повідомлені поліції «свою провину він визнав та нині вже вибачився перед потерпілим».

Нагадаємо, Олексій Притула – уродженець міста Ізмаїл. У звичайному житті Олексій Притула працював ветеринаром, але після початку повномасштабного вторгнення Росії, не маючи військового досвіду, став до лав ЗСУ. Чоловік звільняв Харківщину, а потім Донеччину, де під час евакуації отримав важке поранення.

Поділитись
Зараз читають