Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Одесі відкрився перший пляж

08 Червня 2024 11:48
Ганна Ковальова
В Одесі відкрився перший пляж

На Одещині поступово відкриваються зони для купання та оздоровлення. Сьогодні, 8 червня, в області на узбережжі Чорного моря відкрився перший пляж. Про це повідомив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

“Підписали спільний з Командувачем оперативним стратегічним угрупованням військ «Одеса» наказ про доступ людей до моря. Від сьогодні перша відкрита зона – пляж «Калетон» в Одесі. Список буде доповнюватися (по мірі проходження перевірок)”, – повідомив Олег Кіпер.

Він також зазначив, що усього в цьому році планується відкриття близько 20 пляжів на території Одеси та району, а також однієї лагуни в Ізмаїльському районі. 

Всі пляжі зможуть запрацювати лише з урахуванням правил безпеки.

“Під час повітряної тривоги, при виявленні підозрілих предметів, під час шторму від 2-х балів – перебування людей біля моря ЗАБОРОНЕНО!” – нагадав Олег Кіпер.

Нагадаємо, літо 2022 року пройшло для мешканців Одещини та гостей без пляжного сезону. А в 2023-му році пляжний сезон офіційно відкрився лише 8 серпня. Однак це не зупиняло любителів відпочинку на узбережжі і вони були помічені навіть там, де діяла заборона на відвідування.

Поділитись
Зараз читають