Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Одесі відбувся турнір з вільної боротьби імені чемпіона з Болградського району (Фото)

10 Травня 2023 12:20
Тетяна Манолова
В Одесі відбувся турнір з вільної боротьби імені чемпіона з Болградського району (Фото)

Масштабна подія сталася у спортивній спільноті. 6 травня в Одесі відбувся відкритий турнір з вільної боротьби імені Василя Михайлова. Про це повідомила громадська організація “Мангуст”, членом якої є спортсмен з Болградського району.

У турнірі, що проходив в Спортивно-оздоровчому клубі “Мангуст”, взяли участь понад 160 спортсменів з Одеської, Херсонської та Миколаївської областей. У запеклих сутичках кожен з них продемонстрував неймовірну силу, майстерність та боровся за перемогу.

25 юних чемпіонів. Більше 100 спільних фото та рукостискань з чемпіоном Європи. Більше 160 учасників турніру. Більше 200 особистих автографів Василя Михайлова. Понад 200 запеклих сутичок. Все це велика родина Спортивного клубу ”Мангуст”, яка бореться, прогресує та надихає всю українську спортивну спільноту! Наше покликання – підтримувати українські таланти. Наша місія – обʼєднувати тисячі людей навколо спорту ”, – зазначили організатору заходу.

27-річний Василь Михайлов, іменем якого назвали турнір, є уродженцем селища міського типу Тарутине Болградського району. Він боєць вільного стилю. Останнім часом виступає у ваговій категорії «до 79 кг».

Василь є бронзовим призером Кубка світу, учасником Олімпійських ігор. Серед його спортивних досягнень є срібло у Всесвітніх пляжних іграх 2019 року, перемога у чемпіоні світу з пляжної боротьби у 2021 році, та цього року він став переможцем рейтингового турніру «Ібрагім Мустафа» та чемпіоном Європи з вільної боротьби.

Додамо, що Спортивний клуб “Мангуст” було створено в Одесі у 2001 році з метою популяризації та розвитку різних видів єдиноборств.  Президентом клубу є Магомед Магдієв, головним тренером Руслан Умаров.

Поділитись
Зараз читають