Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Одесі стався конфлікт за участю ТЦК та жінки: військові вже відреагували

07 Вересня 2024 16:59
Ганна Ковальова
В Одесі стався конфлікт за участю ТЦК та жінки: військові вже відреагували

В Одесі стався конфлікт між працівником районного територіального центру комплектування та жінкою. Відповідне відео зранку 7 вересня поширила низка місцевих телеграм-каналів.

На відео видно, що чоловік у військовій формі намагається вивести жінку з двору, а та опирається цьому. Між ними відбувається сутичка. Співробітника ТЦК намагаються зупинити інший військовослужбовець та патрульний поліцейський. За словами очевидців відео знято на вулиці Заньковецькій в Одесі.

Одеський обласний ТЦК та СП відреагував на цю ситуацію та опублікував розʼяснення.

В ТЦК зазначили, що на відео пересічні громадяни намагаються вдатися до чергової дискредитації військових.

“Біля будівлі збірного пункту міста Одеси сталася ситуація, що привернула увагу суспільства. Громадянка в емоційному стані вчиняє дії, які перешкоджають роботі РТЦК та СП. Вона свідомо заблокувала ворота збірного пункту, перешкоджаючи в’їзду та виїзду службового транспорту, а також симулювала фізичну недугу, ніяк не реагуючи на зауваження військовослужбовців роти охорони ТЦК.

Військовослужбовці ТЦК та СП діяли відповідно до законодавства та викликали наряд патрульної поліції. По приїзду поліції громадянка почала вести себе ще агресивніше, здійснивши напад на транспортний засіб, що виїжджав з території збірного пункту. Водій транспортного засобу, захищаючи службове майно, намагався завадити протиправним діям громадянки. Цей момент і потрапив на відео, яке викривлено та подано в анонімних (сумнівних) телеграм-каналах, – йдеться в повідомленні ТЦК.

Поділитись
Зараз читають