Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В ніч на 23 лютого ворог атакував  Україну і Одещину ударними дронами: подробиці

23 Лютого 2024 08:51
Тетяна Терзі
В ніч на 23 лютого ворог атакував  Україну і Одещину ударними дронами: подробиці

У ніч на 23 лютого противник атакував 31 ударним БпЛА типу  «Shahed» (Приморсько-Ахтарськ – рф., мис Чауда – Крим), трьома зенітними керованими ракетами С-300 (Донеччина), протирадіолокаційною ракетою Х-31П та двома крилатими ракетами  Х-22 (акваторія Чорного моря). Про це повідомляють Повітряні сили СЗУ України.

Протиповітряною обороною знищено 23 ударних БпЛА в межах Одеської, Миколаївської, Полтавської, Дніпропетровської, Харківської областей.

Безпосередньо сили ППО в Одеській області знищили 9 дронів-камікадзе, а ракети втратили бойову спроможність в повітрі. Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Один з безпілотників впав на цивільне підприємство в прибережній зоні міста Одеси. Спалахнула пожежа. З пошкодженої будівлі вдалось визволити охоронницю, вона не постраждала.

Також під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло одного загиблого. За попередньою інформацією, всередині могли ще перебувати люди. Триває пошуково-рятувальна операція. Задіяні всі відповідні спеціалісти.

Поділитись
Зараз читають