Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Криничненському Будинку культури провели незвичний інтерактивний захід для дітей

25 Січня 2024 12:30
Валерій Гайдаржи
В Криничненському Будинку культури провели незвичний інтерактивний захід для дітей

В Криничненському Будинку культури провели майстер-клас з розпису медово-імбирного печива для дітей. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала”. 

Захід був організований співробітниками Будинку культури при підтримці Криничненської сільської ради.

Ми закупили необхідні продукти для майстер-класу, кондитерські мішки та харчові фарби. Співробітник Будинка культури випекли вдома імбирне печиво та приготували спеціальний крем для розпису під назвою “Айсинг”. Майстер клас провели з вихованцями молодшого танцювального ансамблю. Дітки ще до початку розмалювання  хотіли з’їсти печиво, настільки воно було запашне, але вже ж таки витримали, і всі мали змогу розмалювати його хто як забажає. Захід дуже сподобався дітям”, – розповіла директорка Криничненського БК Ольга Ніколаєва. 

Також протягом майстер- класу діти дізнались про історію імбирного печива та як правильно наносити  глазурь. Ольга Ніколаєва повідомила, що вже є нові ідеї для проведення цікавих інтерактивних заходів, але це поки не розголошується.

Нагадаємо, що це вже не перший майстер клас, раніше Криничненський Будинок культури  долучався до проведення інших майстер-класів, які відбулися напередодні Великодня. 

Фото Криничненського Будинку культури

Поділитись
Зараз читають