Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В комунальному підприємстві Болграда зʼявилася нова техніка

14 Квітня 2023 15:21
Ганна Ковальова
В комунальному підприємстві Болграда зʼявилася нова техніка

Комунальне підприємство Болградської міської ради “Горводоканал” сьогодні отримало новий гусеничний бульдозер «SHANTUI». Він вже доставлений до міста, а працівники підприємства пройшли відповідний інструктаж.

Про це повідомили в Болградській міській раді.

Бульдозер було придбано коштом міської ради за 5 млн 978 тис. гривень.

Як зазначили в міській раді, продавець в якості бонуса взяв на себе зобов’язання провести чотири безплатні техобслуговування бульдозера.

Бульдозер “Шантуй” – універсальна спецтехніка, що застосовується в різних сферах промисловості (включаючи будівництво, сільське та комунальне господарство), для вирівнювання, скопування та переміщення ґрунту. Як зазначено на сайті Центру спеціальної техніки “Альфатех”, який є продавцем цього бульдозера, гусенична машина з легкістю виконає будь-яке поставлене завдання, має високу прохідність і відмінну маневреність. Такі гусеничні бульдозери ідеально підходять для використання на невеликих майданчиках, а також ділянках зі складним кліматом та геологічною обстановкою (бездоріжжя, бруд тощо).

Міський голова Болграда Сергій Димитрієв зазначив, що у громади давно існувала потреба в такій техніці.

“Придбання цієї техніки давно було нашою метою. А брати таку техніку в оренду, як ми це робили раніше, – не раціонально. Сьогодні за допомогою цієї машини ми зможемо на порядок оперативніше, масштабніше та якісніше вирішувати ті чи інші завдання на території усієї громади”, – зазначив Сергій Димитрієв.

Зазначимо, нещодавно стало відомо, що Болградська міська рада планує купили грейдер.

Ганна Ковальова
Фото пресслужби Болградської міської ради

Поділитись
Зараз читають