Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Ізмаїльському районі ремонтуватимуть дорогу до села Суворове та залізничний переїзд: на деяких ділянках закриють рух для транспорту 

20 Червня 2024 13:03
Наталя Іванова
В Ізмаїльському районі ремонтуватимуть дорогу до села Суворове та залізничний переїзд: на деяких ділянках закриють рух для транспорту 

“Служба місцевих автомобільних доріг” розпочала роботи з відновлення покриття на дорозі  О-161016, яка сполучає магістраль М-15 (Одеса-Рені) з селищем Суворове та селом Приозерне. Про це повідомила Ізмаїльська державна районна адміністрація. 

В рамках відновлення дороги планується виконати ямковий ремонт за допомогою спеціальної установки, що дає можливість оперативно виконувати роботи без підготовчих операцій, таких як фрезування, приготування асфальтобетонної суміші та інше. Зазначається, що роботи виконуватимуть з використанням струменевих технологій, які ефективно зарекомендували себе. 

Завдяки спеціальній конструкції та використанню стисненого повітря бітумна суміш надходить швидше і щільно заповнює весь об’єм ямки, лунки, тріщини, просадки на дорожньому покритті. До того ж значно спрощується технологічний процес очистки вибоїн, а змішування емульсії зі щебенем відбувається безпосередньо в машині на місці проведення ремонту. Не потрібні навіть засоби для ущільнення суміші. 

Роботи виконуватимуться без перекриття автомобільного руху, а після виконання робіт транспортні засоби одразу можуть пересуватися з обмеженням швидкості до 40 км/год.

Підрядником виступить вже відомий нашому виданню ТОВ “Євродор”, яке не в перше ремонтує місцеві дороги, у тому числі шлях від с. Приморське до пляжної зони у Вилківській територіальній громаді.

Крім того, Службою місцевих автомобільних доріг скоро буде проводитись ремонт дороги на двох ділянках залізничного переїзду Котлабух-Ташбунар, що знаходяться на дорозі “Суворове- Приозерне – Шевченкове”, яка йде від траси “Одеса -Рені” до смт.  Суворово. 

Зазначається, що на цих ділянках буде тимчасово перекрито рух:

  • на 73 км перегону його зариють маже на дві доби  (з 8:00 21 червня до 16:00 23 червня);
  •  на 80 км  перегону рух також закриють майже на дві доби ( з 8:00 22 червня до 17:00 24 червня).
Поділитись
Зараз читають