Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Ізмаїлі вокалісти, танцюристи та волонтери провели святковий захід, присвячений Дню Конституції (Фото)

29 Червня 2023 10:01
Альона Колеснік
В Ізмаїлі вокалісти, танцюристи та волонтери провели святковий захід, присвячений Дню Конституції (Фото)

«Благословенна будь, Вкраїно молода» – під такою назвою вчора, 28 червня, відбувся концерт, присвячений 27 річниці Конституції України. Яскраве та душевне дійство розгорнулося під тінистими деревами Ізмаїльського міського саду. Організатором виступив Обласний центр національних культур, який очолює Георгій Чілік.

На офіційній частині заходу відбулася церемонія нагородження грамотами військових, які несуть службу на території міста Ізмаїла та району. З нагоди свята від імені Ізмаїльського міського голови Андрія Абрамченка, голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Родіона Абашева, голови Ізмаїльської районної ради Василя Антонюка їх вручив заступник міського голови Сергій Лузанов.

Після офіційної частини відбувся святковий концерт із чарівною ведучою Євгенією Нейчевою. До уваги глядачів були представлені пісенні номери у виконанні солістів ОЦНК Сергія Нейчева, Богдани Чілік, Миколи Генова, Філіпа Дяченка, Володимира Соніна, Ганни Кулачок, народної вокальної студії «Креатив» ОЦНК (керівник – Сергій Нейчев), солістів НВС «Креатив» Асі Некрахи, Феодори Куртевой, народного вокального ансамблю «Гармонія» ОЦНК (керівник – Лідія Дякова), а також групи «Крізь небо».

З хореографічними композиціями виступили народний танцювальний колектив «Ритм» Палацу дітей та юнацтва ім. Алли Івановой (керівник – Тамара Балтакова) та хореографічний ансамбль сучасного танцю «Фантазія» (керівник – Світлана Кічук).

У заході також взяла участь ГО «Ізмаїл для ЗСУ», члени якої оформили виставку фотографій, надісланих з фронту, та організували торгівлю патріотичною сувенірною продукцією.

Крім того, волонтери провели акцію «Патріотичне дерево», в ході якої всі охочі мали змогу підтримати захисників за певний донат і пов’язати жовто-блакитну стрічку на невелике деревце. Загалом протягом двох годин було зібрано 4119 гривень. Ці кошти будуть додані до суми, яка збирається на придбання пікапа для 38 зенітно-ракетного полку.

Зауважимо, що погода вчора теж не підвела – день був нежарким та приємним. А дощ, який збирався пролитися, терпляче дочекався закінчення заходу і тільки тоді закапав.

Поділитись
Зараз читають