Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Ізмаїлі під колеса автомобіля потрапила 6-річна дитина

26 Жовтня 2024 09:49
Ганна Ковальова
В Ізмаїлі під колеса автомобіля потрапила 6-річна дитина

25 жовтня на одній з автомийок міста Ізмаїл сталася ДТП, в результаті якої 6-річний хлопчик опинився під колесами легкового автомобіля «Toyota». Дитину одразу ж госпіталізували до міської лікарні. Про це повідомили в поліції.

Попередньо правоохоронці встановили, що 51-річна кермувальниця автомобіля «Toyota», виїжджаючи з  автомийки, здійснила наїзд на хлопчика, коли він раптово побіг у напрямку траєкторії руху автомобіля від припаркованої автівки матері. 

Дитину з тілесними ушкодженнями доставили до реанімаційного відділення міської лікарні. 

Водійку перевірили на стан сп’яніння – вона була у тверезому стані.

Слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. В рамках провадження  транспортний засіб помістили на арештмайданчик та буде проведено низку експертиз. Водійку «Toyota» затримали в процесуальному порядку. Наразі вирішується питання щодо повідомлення їй  про підозру та обрання запобіжного заходу. Згідно з чинним законодавством правопорушниці загрожує до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Слідство триває. 

Поділитись
Зараз читають