Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Ізмаїлі на ремонт будинку, що постраждав від дронової атаки, передбачили майже 2,5 мільйони гривень

03 Жовтня 2024 11:02
Анатолій Стоянов
В Ізмаїлі на ремонт будинку, що постраждав від дронової атаки, передбачили майже 2,5 мільйони гривень

Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області оголосило тендер на ремонт багатоквартирного житлового будинку по вулиці  Придунайська, 216. Про це “Махала” дізналася з сайту Прозорро.

Закупівлю було проведено без використання електронної системи, в тендері взяв участь один учасник і він же став переможцем – КП “Роднік”. 

За 2 420 526 гривень у будинку замінять пошкоджену металочерепицю, встановлять снігозатримувачі, карнизи та водостічні труби, демонтують пошкоджені вікна та встановлять нові з металопластику, також під час атаки постраждало три дверних блоки, їх теж замінять на нові. 

У деяких місцях постраждали стіни, тож їх потинькують та пофарбують. Також буде відремонтовано два балкони, що зазнали пошкоджень. 

Крім того, згідно з тендерною документацією буде проведено ремонт у підвальному приміщенні будинку – встановлять вентиляцію, двері, пофарбують стіни, заллють стяжку на підлогу та вкриють керамічною плиткою, замінять вимикачі, розетки та лампи.

Роботи мають бути виконані до 10 грудня 2024 року. Фінансування відбуватиметься коштом місцевого бюджету.  

Фото ілюстративне з однієї з останніх атак по місту Ізмаїл.

Поділитись
Зараз читають