Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Ізмаїлі хмільні посиденьки між приятелями закінчилися вбивством

11 Вересня 2024 10:00
Олександра Сергєєва
В Ізмаїлі хмільні посиденьки між приятелями закінчилися вбивством

Декілька днів тому Ізмаїльський міськрайонний суд розглянув справу проти мешканця міста Ізмаїл, який через ревнощі вбив приятеля. Як його покарав суд, дізнавалася “Махала” з судового реєстру. 

Подія сталася у квітні поточного року. Підсудний разом зі співмешканкою прийшли в гості до приятеля та сіли пиячити. Ближче до вечора жінка пішла спати в кімнату, а чоловіки продовжили пити.

У ході хмільних балачок між чоловіками виникла сварка на ґрунті ревнощів, під час якої гість схопив кухонного ножа та почав бити ним господаря. Загалом чоловік наніс не менше семи ударів ножем по різних частинах тіла – обличчю, грудній клітині та кінцівкам. 

Травми виявилися не сумісні з життям – потерпілий помер до приїзду медиків. 

Під час судового засідання підсудний визнав свою провину та щиро розкаявся. Суду розповів, що з потерпілим дружив з дитинства та у них завжди були хороші стосунки. Досі не усвідомлює як так могло статися, але розуміє, що він має понести покарання за вчинений злочин.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні умисного вбивства та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк вісім років.

У справі також зазначено, що це не перший проступок підсудного. Вісім років тому він був засуджений до чотирьох років позбавлення волі за грабіж.

Головне фото демонстративне

Поділитись
Зараз читають