Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В громаді Білгород-Дністровського району відкрили поліцейську станцію

19 Жовтня 2024 15:25
Наталя Іванова
В громаді Білгород-Дністровського району відкрили поліцейську станцію

У Маразліївській громаді відкрили поліцейську станцію, яка обслуговуватиме дев’ять населених пунктів з понад шістьма тисячами жителів. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Відкриття станції розпочалося з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих захисників та захисниць України. Надалі керівництво поліції Одещини та місцевої влади представило населенню їхнього «шерифа» – майора поліції Шевченка Олега Олександровича. Він місцевий і протягом двадцяти двох років працював дільничним у Білгород-Дністровському районі. До території обслуговування поліцейського увійшли села Маразліївка, Широке, Велика Мар’янівка, Долинівка, Полянка, Олексіївка, Монаші, Зелене та Романівка. 

Поліцейська станція знаходиться за адресою: с. Маразліївка, вул. Миру, 184. Зв’язатися з поліцейським офіцером громади майором поліції Шевченком Олегом Олександровичем можна за номером телефона (067) 261 56 49.

Зазначимо, Білгород-Дністровський район наразі забезпечений вже шістьма поліцейськими станціями. Відкриття останньої відбулося весною поточного року у селі Петропавлівка. Також станції функціонують у Білгород-Дністровській, Татарбунарській, Лиманській, Дивізійській та Маразліївській територіальних громадах.

Поділитись
Зараз читають