Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ ВІЙСЬКОВОГО ГРАНЧАР ДМИТРА

23 Листопада 2022 11:15
Ганна Ковальова
В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ ВІЙСЬКОВОГО ГРАНЧАР ДМИТРА

В селі Теплиця в останню путь провели Захисника України Гранчар Дмитра Борисовича. Йому назавжди залишилось 40 років. Про це повідомляє Теплицька сільська рада.

Народився Дмитро Гранчар 21 травня 1982 року в м. Поті, що в Грузії. Після його народження сім`я переїхала на батьківщину батька в село Теплиця.  У 1989 році пішов до першого класу місцевої школи, у 1998 році став студентом «Арцизького професійного аграрного ліцею», отримавши спеціальність електромонтера. Був одружений, має 16-річного сина Артема.

Військовий шлях Дмитра розпочався 25 травня 2015 року, коли він був мобілізований до в/ч 3416 Дніпропетровської області. З того часу чоловік безпосередньо брав участь в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях.

7 жовтня 2022 року під час штурмових дій поблизу населеного пункту Нововоронцовка Херсонської області Дмитро зустрів свій останній бій.

22 листопада Дмитра поховали у закритій труні в рідному селі.

Стартувала автомобільна жалобна процесія в місті Арциз. Кортеж проїхав вулицями міста повз живий коридор вдячних громадян України.

В рідному селі Героя несли на руках з початку села спочатку додому, потім в місцеву церкву та на кладовище. Море квітів, жалю та добрих згадувань.

Поділитись
Зараз читають