Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Болградському районі організатор незаконного переправляння чоловіків через кордон напав на прикордонника

10 Травня 2024 15:02
Наталя Іванова
В Болградському районі організатор незаконного переправляння чоловіків через кордон напав на прикордонника

В ніч на 09 травня прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали двох осіб на державному кордоні, поблизу села Євгенівка Бородінської громади Болградського району. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Організатором переправляння чоловіків через кордон виявився громадянин російської федерації, який має посвідку на постійне проживання в Україні та мешкає у цьому селі.  Він хотів допомогти перетнути кордон мешканцю Києва.

Зрозумівши, що його намір викрито, 48-річний росіянин напав на прикордонника, завдав йому тілесних ушкоджень та намагався заволодіти пристроєм для відстрілу гумових куль. Іноземець не реагував на попередження, тому прикордонному наряду довелось застосувати до нього заходи фізичного впливу.

За злісну непокору на нападника складено протокол про адміністративне правопорушення. Окрім цього, до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 Кримінального кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Мешканець Києва отримав протокол про спробу незаконного перетнути кордон.

Поділитись
Зараз читають