Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Болградській поліклініці чоловік у військовій формі погрожував зброєю

11 Квітня 2024 15:57
Наталя Іванова
В Болградській поліклініці чоловік у військовій формі погрожував зброєю

Працівники поліклінічного відділення Болградської лікарні в обідній час вимушені були спішно евакуюватися з приміщення разом з пацієнтами через дії чоловіка у військовій формі, який поводився неадекватно. Про це виданню «Махала» розповіли свідки з місця події.

Чоловік зайшов у кабінет нарколога, його неадекватне поводження спричинило конфлітну ситуацію. Він почав погрожувати медперсоналу, після чого дістав зброю і поклав її на стіл. Попередньо  військовий був в стані алкогольного сп’яніння, але проходити тестування відмовився.

Медперсонал вирішив не ризикувати та в спішному порядку евакуював всіх пацієнтів, хто на той час перебував на другому поверсі поліклініки. Як виявилося військовий був представником Болградського ТЦК. На місце події терміново викликали поліцію та військових з ТЦК, які вивели неадекватного чоловіка з приміщення.

Нагадаємо, нещодавно в Болградській лікарні встановили камери відеоспостереження. Вони не можуть завадити людям зі зброєю, але можуть допомгти з’ясувати всі обставини подібних ситуацій.

Поділитись
Зараз читають