Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Болградській громаді вперше присвоять звання «Почесний громадянин села Табаки»: хто його отримає

15 Вересня 2023 17:07
Ганна Ковальова
В Болградській громаді вперше присвоять звання «Почесний громадянин села Табаки»: хто його отримає

Староста села Табаки Болградської громади Володимир Терзі направив клопотання до Болградської міської ради щодо присвоєння звання «Почесний громадянин села Табаки Болградської територіальної громади» у 2023 році з нагоди 211-річниці з дня заснування села Табаки Відміннику народної освіти, ветерану педагогічної праці Федору Степановичу Хаджиогло.

Відповідний проєкт рішення розміщений на сайті Болградської громади.

Звання пропонується присвоїти Федору Степановичу за багаторічну працю і розвиток системи освіти у Болградському районі, за особливий вагомий внесок в виховання молодого покоління, за зразкове виконання службових обов’язків, за доброзичливість та повагу до людей.

Згідно проєкту рішення апарату Болградської міської ради доручено виготовити посвідчення «Почесний громадянин села Табаки» за реєстраційним номером 1, диплом і нагрудний знак на ім’я Хаджиогло Федора Степановича.

Імя Федора Степановича пропонується внести в книгу «Почесні громадяни села Табаки», яка створюється і зберігається у Табаківській сільській бібліотеці Комунального закладу «Болградська централізована бібліотечна система».

Оригінали нагородних документів і нагрудний знак «Почесні громадяни села Табаки» вручать Федору Степановичу Хаджиогло в урочистій обстановці в дні святкування 211-річниці з Дня заснування села Табаки особисто.

Нагадаємо, Федор Степанович – відома людина в Болградському районі, яка багато років віддала системі освіти. В січні минулого року Федор Степанович відзначив 80-річчя.

На фото Федір Степанович з донькою і сином.


 	
		
		
Поділитись
Зараз читають