Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Болграді відбувся другий гаражний розпродаж (Фото)

03 Серпня 2023 15:34
Лілія Биковська
В Болграді відбувся другий гаражний розпродаж (Фото)

В Болграді відбулася друга благодійна акція «Гаражний розпродаж». Ініціаторами акції стали місцеві активісти на чолі з волонтеркою Оксаною Кілафли і журналісти інтернет-видання «Махала».

Після першої благодійної акції стало зрозуміло, що треба проводити другу акцію, бо багато людей не встигли прийняти в ній участь, але хотіли долучитися.

Два тижні активісти збирали речі в редакції видання. Збір проходив дуже активно. Хтось збирав речі цілими колективами, хтось приносив навіть дорогі серцю речі – дівчинка з бабусею принесли в редакцію сумку з ляльками. Мама цієї дівчинки служить в теробороні, тому дівчинка захотіла допомогти військовим.

Нагадаємо, що болградці збирають гроші  для закупівлі мавіка 3Т (професійних дрон) для 88-го батальйону морської піхоти, який базується в місті Болград.

Акцію вирішили провести в будній день, щоб залучити ще більше людей. І вона дійсно вдалася. Цього разу вдалося зібрати майже 13 тисяч гривень.

На місці проведення розпродажу грала жива музика, були напої, їжа та ціла купа виробів місцевих майстрів та майстринь. Хочемо також зазначити, що один із постійних донаторів – Валерій Налисник, він купив для хлопців з 88 ОБМП ікону, яка зроблена з мармуру.  

Слідкуйте за новинами, аби не пропустити дату наступного розпродажу!

Поділитись
Зараз читають