Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В БОЛГРАДІ В ЦЕНТРІ МІСТА ВКРАЛИ ЯЛИНКИ

30 Грудня 2022 11:37
Ганна Ковальова
В БОЛГРАДІ В ЦЕНТРІ МІСТА ВКРАЛИ ЯЛИНКИ

В ніч на 30 грудня в самому центрі міста, на проспекті Соборний, на кварталі між пам’ятником Шевченко та центральною площею вандали вирубали дві блакитні ялинки.

«Вони тут росли дуже довго, але були, м’яко кажучи, не дуже красиві. Ми підготували їх для лікування, думали, що навесні почнемо їх підгодовувати добривами і сподівалися, що вони підуть у ріст. Ялинки – довгожителі та могли ще десятки років радувати людей», – розповідає Людмила Леснікова, спеціаліст з озеленення КП «Горводоканал».

Жінка вже повідомила про подію робітникам ДНД, щоб вони перевірили по камерах відеоспостереження, хто це зробив та знайшли вандалів.

«Ми стільки праці вклали, щоб привести до ладу цей квартал, кожна рослина на обліку. Тепер навіть страшно щось фотографувати та викладати в інтернет, а раптом знайдуться «люди», які потім прийдуть та знищать рослини?», – каже Людмила.

До речі, це не перший випадок вандалізму. Нещодавно підлітки зламали туї біля пам’ятника восьмій роті, а скільки було вкрадено троянд та хризантем, які посадили на проспекті чи біля будинків – не підлягає врахуванню.

Серафим Савченко 

Поділитись
Зараз читають