Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Болграді розшукують любительку квітів на центральній алеї

06 Червня 2023 13:15
Ганна Ковальова
В Болграді розшукують любительку квітів на центральній алеї

В Болграді розшукують жінку, яка два тижні поспіль вириває нещодавно посаджені квіти на центральній алеї міста.

Про це повідомила спеціалістка з озеленення комунального підприємства «Горводоканал» Болградської міськради Людмила Леснікова.

Нещодавно команда Леснікової навколо памʼятника Шевченко привела до ладу територію та висадила нові квіти. Це дуже тішило око кожного, хто проходив повз центральної алеї міста.

Але є люди, які не можуть просто так пройти повз красу. Такі випадки надійно фіксують камери вуличного спостереження, які встановлені на проспекті Соборному.

“Суботнього ранку, та ж сама любителька, що й позаминулої суботи, не в змозі пройти повз красу, видирає половину кущика з вазона. Подивіться уважно, будь ласка, на відео. Може, хто впізнає свою сусідку чи знайому. Передайте їй, будь ласка, нехай підійде у “Водоканал” відшкодувати збитки і попросить вибачення. Через три дні ми напишемо заяву до поліції і це вже буде зовсім інша історія…” – поскаржилася Людмила Леснікова.

Жінка, яку розшукують
Злочин, який потрапив на вуличну камеру відеоспостереження тиждень тому

Слід зазначити, що спеціалістка з озеленення міста Болград вже неодноразово попереджала, що все фіксується на камери відеоспостереження і кричущі випадки будуть передаватися в поліцію. Так, наприклад, 30 грудня минулого року вандали зламали дві блакитні ялинки на проспекті Соборний. Правоохоронці за лічені години з’ясували, що до скоєного причетний місцевий 13-річний підліток, який в такий спосіб хотів вразити дівчину. За протиправні дії підлітка суд зобов’язав притягнути до відповідальності його батьків.

Поділитись
Зараз читають