Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Болграді провели в останню путь Захисника України Лазарєва Григорія (Фото)

29 Липня 2023 15:30
Ганна Ковальова
В Болграді провели в останню путь Захисника України Лазарєва Григорія (Фото)

Мешканці Болграда  29 липня попрощалися з морським піхотинцем Лазарєвим Григорієм.

Церемонія прощання розпочалася біля будинку загиблого по вул. Перемоги.

В Будинку прощання відбулося відспівування загиблого військовослужбовця. Мешканці громади утворили живий коридор шани на останньому шляху Героя аж до міського кладовища.

Друзі згадують Григорія як дуже порядну, витриману і чесну людину. Він спочатку працював у відділені Болградської поліції. Потім перейшов служити за контрактом у 88-й батальйон морської піхоти. Перебував на фронті з перших днів війни. Був справжнім патріотом, якого поважали побратими, тому для них це важка втрата.

Виступаючи на цвинтарі, голова Болградської районної організації ветеранів АТО і ООС Іван Бодлєв ледве стримував сльози, згадуючи Григорія, якого добре знав. Це непоправна втрата для багатьох. Також Іван Бодлєв звернувся до керівників району і громади, які були на поховані. Він наголосив, щоб місцева влада була уважна до потреб військових і членів їх родин, надавала допомогу і не дозволяла необґрунтоване у воєнний час використання бюджетних коштів, бо зараз головне – це Перемога. І кошти громад мають йти на потреби військових.

Нагадаємо,  51-річний військовослужбовець 88 батальйону морської піхоти Григорій Лазарєв загинув 20 липня під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

В день поховання воїна в Болградській громаді був об’явлений день жалоби.

В цей день було заборонено проведення розважально-концертних заходів на території громади, звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Поділитись
Зараз читають