Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В БОЛГРАДІ ПРОСТИЛИСЯ ІЗ ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ ОЛЕКСАНДРОМ ПЕТРОВИМ, ЯКИЙ ЗАГИНУВ НА ВІЙНІ (ФОТО, ВІДЕО)

20 Вересня 2022 17:22
Ганна Ковальова
В БОЛГРАДІ ПРОСТИЛИСЯ ІЗ ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ ОЛЕКСАНДРОМ ПЕТРОВИМ, ЯКИЙ ЗАГИНУВ НА ВІЙНІ (ФОТО, ВІДЕО)

Солдат Олександр Петров, помічник гранатометника стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини А 0666, загинув під час виконання бойового завдання при обороні України від рашистів. 

Він народився у 1990 році в Болграді. Був призваний на військову службу за мобілізацією Болградським районним територіальним центром комплектування 15 березня 2022 року.

16 вересня під час виконання бойового завдання з проведення наступальних дій в Херсонській області, під час артилерійського обстрілу зі ствольної артилерії та стрілецької зброї, солдат Олександр Петров отримав важке поранення. Був доставлений у лікарню в місто Миколаїв, але від отриманих травм помер.

20 вересня в Болграді пройшла церемонія прощання з Героєм. Болградці утворили живий коридор від зали для прощань на вул. Поштова до самого краю міста. 

З прапорами та почесним караулом тіло загиблого Захисника України доставили на міський цвинтар, де віддали останню шану солдату. 

Військові з почесного караулу передали прапор батькові Олександра – Володимиру Петрову.

Шану Герою віддали салютом зі стрілецької зброї.

Пам’ять про Олександра Петрова та його подвиг заради України та свободи українців ніколи не буде забутий. Вічна слава Герою – Захиснику!

Серафим Савченко

Поділитись
Зараз читають