Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Болграді показали спектакль на підтримку покинутих тварин (Відео)

08 Червня 2023 19:14
Софія Чебан
В Болграді показали спектакль на підтримку покинутих тварин (Відео)

Сьогодні в Болграді театральна студія “ОнгЪл” під керівництвом режисерки Наталі Волошиної зіграла спектакль “Коти – біженці”. В основі вистави історія про чотирьох різних котів, які, на жаль, змушені бігти від війни в Україні. 

Не дивлячись на те, що пухнасті стикаються із труднощами та негараздами, вони не падають духом та залишаються великими розумниками. 

“Цією виставою ми хотіли нагадати, що сьогодні від агресора страждають не тільки люди, а й тваринки, які потребують нашої уваги та допомоги. Дуже шкода, коли господарі кидають своїх домашніх улюбленців. Хочемо ще раз наголосити: піклуйтеся та не залишайте душі, які потребують допомоги”, – підкреслила режисер-постановник вистави Наталя Волошина, яка на початку повномасштабного вторгнення переїхала в Болград з обстріляного окупантами Миколаєва. 

Головних героїв вистави зіграли Олег Підгайний, Світлана та Поліна Журжій й Наталія Волошина. Актори змогли донести головний меседж спектаклю.

“Ми раді посмішкам дітей. Раді, що змогли донести до маленького глядача, що головне в нашому житті – любити та дарувати тепло іншим, особливо тим, хто потребує цього найбільше”, – зазначив актор Олег Підгайний.

Глядачі оцінили виставу усмішками та оплесками. Вона була дуже легка та щира, наповнена любов’ю та добротою. 

Поділитись
Зараз читають