Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Білгород-Дністровському обрали кращого вихователя року

08 Червня 2024 16:16
Ганна Ковальова
В Білгород-Дністровському обрали кращого вихователя року

В місті Білгород-Дністровський підбили підсумки першого міського конкурсу “Вихователь року”. Переможницею стала  вихователька закладу дошкільної освіти №5 «Казка» Діна Вікторівна Бунеско. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на міського голову Білгород-Дністровського Віталія Граждана.

Голосування відбувалося на цифровій платформі електронної демократії «E-DEM». Діну Вікторівну підтримала більшість – 23% з тих, хто взяв участь у голосуванні.

“Безсумнівно, вихователь – це перший, після мами, учитель, який веде діточок на шляху до шкільного життя, а тому роль вихователя у роботі з дітьми потребує не лише зусиль, а й знань та закономірностей розвитку маленьких особистостей на цьому віковому етапі. Саме такою є Діна Вікторівна Бунеско. Колеги, вихованці та батьки поважають Діну Вікторівну за педагогічну щедрість, відвертість, вимогливість, високий професійний рівень. Проте найвищою нагородою для Діни Вікторівни є непідкупна дитяча любов. Вітаю Діну Вікторівну Бунеско з перемогою в номінації «Вихователь року» загальноміської премії «Учитель та Вихователь року»!” – зазначив міський голова.

Урочиста церемонія нагородження лауреатів та переможців загальноміської премії «Учитель та Вихователь року – 2024» відбудеться наприкінці червня.

Нагадаємо, конкурс-премію «Учитель та Вихователь року» Білгород-Дністровська міська рада започаткувала лише в цьому році. Минулого тижня в місті обрали переможницю в номінації “Вчитель року”. Кращою в місті стала вчителька початкових класів школи ім. С.О. Морозової – Каріна Анатоліївна Чуйко. 

Поділитись
Зараз читають