Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Білгород-Дністровському відбувся щорічний турнір «ФОРТЕЦЯ» зі спортивної акробатики

07 Червня 2024 15:35
Валерій Гайдаржи
В Білгород-Дністровському відбувся щорічний турнір «ФОРТЕЦЯ» зі спортивної акробатики

В місті Білгород-Дністровський пройшов щорічний турнір «ФОРТЕЦЯ» зі спортивної акробатики, присвячений 70-річчю заснування Білгород-Дністровської ДЮСШ. Про його результати інформацію збирало інтернет-видання “Махала”.

Учасниками турніру стали команди ДЮСШ з міст Одеса, Березівка, Арциз, Білгород-Дністровський та Миколаїв. Більше ніж 100 спортсменів виступали за декількома програмами: першого юнацького та першого дорослого розряду, кандидатів у майстри спорту України та вікова група 12-18 років.

Фестиваль проводиться майже десять років. Спочатку він називався «Турнір пам’яті заслуженого тренера України Костянтина Полонця», бо приблизно в цих датах в нього був день народження. Через деякий час ми зробили ребрендинг назви турніру та переймунували його на “Фортеця”, бо одним із символів нашого міста є Аккерманська фортеця. В цьому році наші спортсмени виступали за всіма можливими програмами турніру, тому їм вдалось здобути багато призових місць, це 13 золотих, 11 срібних та 7 бронзових медалей. Дякую воїнам ЗСУ за можливість тренуватися та проводити такі заходи. Також хочу подякувати всім учасникам, тренерському складу та тим, хто кожен день нас підтримує“, – розповіла виданню “Махала” директорка Білгород-Дністровської ДЮСШ Мирослава Ковтун. 

Також протягом турніру призові місця посіла команда Арцизької ДЮСШ, здобувши 5 золотих нагород.

“Наші дівчата з Арцизької ДЮСШ Злата Парпуланська, Валентина Хиржеу та Кушнір Катерина виступили в категорії “Жіноча група за програмою кандидатів майстрів спорту”, а Дойжа Анастасія та Софія Андрушко виступили в категорії “Жіноча група, 1 дорослий розряд”. Всі наші вихованці гідно виступили та завоювали найвищі нагороди –  5 золотих медалей. Тепер ми готуємось до чемпіонату України в місті Вінниця, який відбудеться наприкінці червня” , – розповіла тренерка-викладачка спортивної акробатика Арцизькою ДЮСШ Олена Білоусенко

Фото з офіційних сторінок ДЮСШ

Поділитись
Зараз читають