Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Білгород-Дністровському відбувся благодійний рок-концерт на підтримку ЗСУ

22 Травня 2023 12:53
Володимир Воротнюк
В Білгород-Дністровському відбувся благодійний рок-концерт на підтримку ЗСУ

В Білгород-Дністровську відбувся рок-концерт, на якому музиканти збирали гроші на підтримку Збройних сил України. Про благодійний захід на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив керівник громадської організації «Рибацький край» Володимир Кальниченко.

Дійство відбулося на території старовинного першого причалу, що розташований поряд з середньовічною фортецею. Саме тут запрошені музиканти дали яскравий рок-концерт.

Вже не вперше причал, на якому розвинута діяльність громадської організації «Рибацький рай», стає своєрідним культурним хабом. Зазвичай, тут постійно проходять масові заходи не тільки розважального, але й патріотичного характеру.

Відзначимо, що в концерті взяли участь відомі рок-групи і рок-солісти. Серед них: групи «Марш Дефіле», «Bessarabian style band», «Eterio», солісти: Олег Кучерук, Олексій Лі, Dj Larik.

Численні шанувальники рок-музики з задоволенням слухали улюблених музикантів та брали участь у розігруванні благодійних лотів. Загалом, під час заходу, вдалось зібрати 9300 гривень, які підуть на потреби нашої доблесної армії.

Всім учасникам концерту були вручені грамоти і подяки.

Поділитись
Зараз читають