Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Арцизькій міській раді новий охоронець

17 Серпня 2024 14:04
Ганна Ковальова
В Арцизькій міській раді новий охоронець

В Арцизькій міській раді зʼявився новий охоронець – віднедавна тут поселився колишній бездомний собака. До Всесвітнього дня безпритульних тварин, який відзначається у світі сьогодні, 17 серпня, міський голова Сергій Парпуланський розповів історію порятунку Біма – нового “співробітника” органу влади.

Собака був знайдений на вулицях міста минулого тижня у критичному стані.

“Його стан був критичним: якісь неповнолітні варвари роздробили йому лапу. Завдяки оперативній реакції небайдужих людей, Біма в той же день відвезли до ветеринара. Лікарю вдалося буквально по шматочках зібрати його ніжку”, – розповів Сергій Парпуланський.

Після операції собака оселився в міській раді. Станом на сьогодні, за словами міського голови, його стан здоровʼя оцінюється як задовільний.

“Ця ситуація підкреслює важливість виховання наших дітей у дусі доброти та співчуття. Я закликаю батьків звертати увагу на поведінку своїх дітей і пояснювати їм, що жорстоке поводження з тваринами є неприпустимим. Всі ми несемо відповідальність за те, щоб наші діти виростали добрими і чуйними людьми. Дякую всім, хто не залишився байдужим до долі Біма. Разом ми можемо зробити наш світ трохи кращим”, – поділився Сергій Парпуланський.

Зазначимо, спеціально до Дня безпритульних тварин інтернет-видання “Махала” розповіло цікаві історії порятунку безпритульних собак в Болграді.

Поділитись
Зараз читають