Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Арцизькій громаді урочисто відкрили нову станцію локальної очистки води 

18 Червня 2024 14:04
Ганна Ковальова
В Арцизькій громаді урочисто відкрили нову станцію локальної очистки води 

У найвіддаленішому та найбільшому за кількістю населення селі Арцизької громади Холмському сьогодні свято – відкрили станцію локальної очистки води. Про це повідомив очільник громади Сергій Парпуланський. 

Будівництво бювету розпочалося у травні й мешканці з нетерпінням чекали на його відкриття. Участь у цій події взяв й Сергій Парпуланський. Він вручив активістам та комунальникам села Почесні грамоти та цінні подарунки.

“Наші комунальні служби, не байдужі мешканці села з великою відповідальністю та ретельністю працювали над цим проєктом, аби забезпечити комфорт і зручність мешканцям у користуванні бюветом. Висловлюю щиру подяку всім, хто долучився до реалізації цього важливого проєкту!” – зазначив Сергій Парпуланський.

Після цього священнослужитель освятив новобудову та усі присутні скуштували воду.

Нагадаємо, це вже четвертий бювет, облаштований коштом місцевого бюджету та розташований у сільській місцевості громади. Першу станцію було відкрито у селі Делень рік тому, а через тиждень таку саму станцію відкрили у селі Главані. Після цього ще одну станцію відкрили у селі Нова Іванівка і ось сьогодні на свій бювет дочекалися мешканці Холмського.

Тож, тепер майже усі бювети, які було заплановано побудувати в громаді, вже працюють. Залишилася без питної води поки тільки Задунаївка, але там планується будівництво бювету до кінця поточного року. 

Нагадаємо, на період дії воєнного стану Арцизька міська рада прийняла рішення про безкоштовний відпуск води на всіх бюветах.

Поділитись
Зараз читають