Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Арцизькій громаді розпочалося нове голосування за соціальні проєкти: що можуть обрати власники РВ-токенів

01 Травня 2024 14:01
Олександра Сергєєва
В Арцизькій громаді розпочалося нове голосування за соціальні проєкти: що можуть обрати власники РВ-токенів

Нещодавно в Арцизькій громаді стартував другий цикл проєкту “Система токенів громадян”, завдяки чому мешканці змогли у короткий термін заробити РВ-токени. Тепер, завдяки заробленим токенам, вони мають обрати один з чотирьох соціальних проєктів. Про це повідомили в Арцизькій міській раді. 

Впродовж цього тижня мешканці-власники РВ-токенів вирішать, які саме місцеві ініціативи їм цікаво підтримати. На голосування власникам РВ-токенів представили 4 соціальні проєкти:

1. Оаза затишку в шкільному парку

Проєктом пропонується придбати та встановити три лавочки та три урни у шкільному парку. Оснащення паркової зеленої зони зробить відпочинок учнів на мешканців більш комфортним. 

2. Дерево миру та надії 

В рамках цього проєкту пропонується придбати саджанці, які будуть висаджені на території подвір’я ліцею. 

3. Молодіжна альтанка у сільському парку 

Цим проєктом пропонується облаштувати зону відпочинку для дітей, сільської та шкільної молоді шляхом встановлення альтанки в зоні відпочинку у сільському парку.

4. “Football field 2.0” 

Метою проєкту є створення безпечних та комфортних умов для дозвілля молоді м.Арциз на спортивному майданчику шляхом оновлення 60 метрів огорожі. Для цього необхідно придбати сітку-рабицю та оцинковану проволоку. 

Станом на сьогодні, 1 травня, найбільшу кількість голосів набрав четвертий проєкт – благоустрій спортивного майданчика. 

Довідково:

Систему токенів було запроваджено восени 2023 року, а вже у січні відбулося перше голосування за соціальний проєкт. Тоді переможцем стала ініціатива “Зігріємо наших захисників”. Проєкт передбачав закупівлю 75 кг парафіну для виготовлення окопних свічок для захисників.

Поділитись
Зараз читають