Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ РОЗПОЧАЛА РОБОТУ МІСЦЕВА ПОЖЕЖНА ОХОРОНА. ЦЕ ВЖЕ ДРУГЕ ФОРМУВАННЯ, ЯКЕ ЗАБЕЗПЕЧУЄ ПОЖЕЖНУ БЕЗПЕКУ В РЕГІОНІ

03 Жовтня 2022 13:10
Ганна Ковальова
В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ РОЗПОЧАЛА РОБОТУ МІСЦЕВА ПОЖЕЖНА ОХОРОНА. ЦЕ ВЖЕ ДРУГЕ ФОРМУВАННЯ, ЯКЕ ЗАБЕЗПЕЧУЄ ПОЖЕЖНУ БЕЗПЕКУ В РЕГІОНІ

Під час 31-ї чергової сесії Арцизької міської ради депутати підтримали рішення щодо створення місцевої пожежної охорони у Кам’янському старостинському окрузі. Про це повідомила міськрада.

Це вже другий підрозділ місцевої пожежної охорони (далі – МПО), яка функціонуватиме з 1 жовтня на території громади й гарантуватиме безпеку у чотирьох населених пунктах: с. Холмське, с. Виноградівка, с. Надеждівка, с. Кам’янське та на ділянці траси Одеса-Рені.

До складу новоствореної місцевої пожежної охорони увійдуть працівники КП «Комфорт-16». Вони пройдуть обов’язкове профільне навчання та спеціальну підготовку, після чого будуть нести службу цілодобово зі змінним графіком.

Основними завданнями МПО є: забезпечення пожежної безпеки, запобігання виникненню пожеж та випадків загибелі й травмування людей на них, гасіння пожеж, рятування людей, а також надання допомоги під час ліквідації наслідків інших надзвичайних ситуацій.

Зазначимо, що в селі Задунаївка Арцизької громади вже успішно функціонує команда місцевої пожежної охорони, до складу якої входять чотири добровольці.

Поділитись
Зараз читають