Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Арцизькій громаді до організації навчального процесу долучать штучний інтелект: як саме?

17 Квітня 2024 13:00
Олександра Сергєєва
В Арцизькій громаді до організації навчального процесу долучать штучний інтелект: як саме?

Освітяни громади взяли участь у майстер-класі з опанування технологій штучного інтелекту, який пройшов в Арцизькій міській публічній бібліотеці. Про це повідомила пресслужба громади.

На першому занятті ментор заходу Сергій Колосов розповів педагогам  історію виникнення штучного інтелекту, принципи роботи з ним та ознайомив з його можливостями.

Після теоретичної частини освітяни змогли на практиці скористатися штучним інтелектом. Завдяки отриманим знанням вони тепер зможуть швидко створювати розробки уроків і засідань педагогічної ради, тести, анкети, контрольні, презентації тощо.

Додатковим бонусом для педагогів став екскурс з користування Chat GPT. Це чат-бот із породжувальним штучним інтелектом, розроблений компанією OpenAI. Педагогам розповіли, як їм користуватися та запропонували варіанти використання чат-бота під час підготовки до уроків. 

Педагоги отримали нові знання, розглянули особливості роботи зі штучним інтелектом, навчилися ефективно працювати та застосовувати нові технології під час підготовки та здійснення освітньої діяльності.

Захід було проведено за ініціативою Центру професійного розвитку педагогічних працівників та підтримки відділу освіти, молоді та спорту Арцизької громади. 

Поділитись
Зараз читають