Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Арцизі запрошують на зустріч з поетесою, яка родом з Бессарабії

12 Вересня 2024 11:32
Тетяна Терзі
В Арцизі запрошують на зустріч з поетесою, яка родом з Бессарабії

Арцизька міська публічна бібліотека запрошує на зустріч з поетесою Мірою Весеніною. Про це повідомляє Махала з посиланням на пресслужбу міської ради.

Зустріч відбудеться 14 вересня о 12.00 в приміщенні Арт-галереї.

«Ця зустріч більше, ніж просто поетичний виступ. Це момент, коли кожен рядок її віршів знайде шлях до вашого серця. Готові до поетичної подорожі, де слова стають музикою душі? Не пропустіть можливість відчути емоції, що відлунюють у кожному слові. Приходьте, щоб поділитися теплом та енергією творчості», – закликають організатори заходу.

Нагадаємо,  Міра Весеніна – це творчий псевдоним поетеси. Її ім’я при народженні Оксана Володимирівна Козіна.  Вона народилася та виросла в мальовничому селі Нова Іванівка Арцизької громади.

Після закінчення Одеського національного економічного університету Міра працювала маркетологом, спочатку в одній з одеських клінік, а згодом в інших медичних установах. Проте, вона завжди відчувала, що знаходиться не на своєму місці. Це призвело до важливого рішення – покинути стабільну роботу і почати займатися тим, що їй насправді близьке до серця – писати.

З життям та творчістю поетеси можна ознайомитися в статті журналістки видання Махала за посиланням.

Поділитись
Зараз читають