Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В АРЦИЗІ ВСТАНОВЛЯТЬ СОНЯЧНІ ПАНЕЛІ, ЯКІ ГРОМАДІ ПОДАРУВАЛИ БЕССАРАБСЬКІ НІМЦІ

14 Лютого 2023 11:02
Ганна Ковальова
В АРЦИЗІ ВСТАНОВЛЯТЬ СОНЯЧНІ ПАНЕЛІ, ЯКІ ГРОМАДІ ПОДАРУВАЛИ БЕССАРАБСЬКІ НІМЦІ

Арцизька громада отримала допомогу від міжнародних партнерів.

В Арцизькій міській раді повідомили, що громада отримала від німецьких друзів та партнерів п’ять сонячних панелей потужністю 3 кВт, два генератори та теплий одяг.

“Щиро дякую Симону Новотні, німецькому благодійному фонду “Еrmstal hilft” та Спільноті Бессарабських німців за особливу допомогу та підтримку нашої громади у такі важкі часи!”, – подякував очільник громади Сергій Парпуланський.

Це вже не перший приклад допомоги бессарабських німців Арцизькій громаді. Восени німецькі благодійники вже передавали потужний генератор, теплі речі, продуктові набори та медикаменти. Також гуманітарна допомога була надана у вигляді шести генераторів, які розділили між селами громади. В якості новорічного подарунка Арцизький історико-краєзнавчий музей отримав сучасне обладнання.

Також днями Арцизька дитячо-юнацька спортивна школа отримала набір спортивного інвентарю та електрообігрівач. Це стало можливим за підтримки міжнародної організації UNICEF та сприяння Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації.

“В наборі інвентар для різних спортивних секцій, який стане в пригоді нашим тренерам. Заняття для наших спортсменів проходять в очній формі, що дозволяє практично засвоїти навички дітям та брати участь у різних змаганнях”, – зазначили в Арцизькій міській раді.

Ганна Ковальова

Поділитись
Зараз читають