Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Арцизі відсвяткували 27-річчя жіночого клубу «Маленька примха»

06 Липня 2024 14:44
Оксана Чумак
В Арцизі відсвяткували 27-річчя жіночого клубу «Маленька примха»

У місті Арциз відбулася особлива подія, яка зігріла серця мешканців громади: місцевий жіночий клуб за інтересами «Маленька примха» відзначив свій черговий день народження. Цей клуб, який об’єднує жінок віком від 60 років, є справжнім осередком натхнення та активності. Незважаючи на свій поважний вік, учасниці клубу залишаються молодими душею, ведуть активне громадське життя та невпинно роблять свій вклад у культурне життя міста. Про історію клубу дізнавалася журналістка видання «Махала».

Клуб «Маленька примха» був заснований влітку 1997 року за ініціативи Олени Іванівни Шварцман, відомої громадської діячки, завідувачки бібліотеки у минулому та почесної громадянки міста. Протягом 27 років клуб активно займається організацією різноманітних творчих засідань, присвячених професійним, народним та особистим святам. Ці заходи стали справжньою віддушиною для жінок старшого віку, місцем, де вони можуть спілкуватися, обговорювати важливі питання, ділитися радощами та сумом.

Олена Іванівна Шварцман з колежанкою по клубу

Цьогорічний день народження клубу був відзначений в Арт-галереї  Арцизької міської публічної бібліотеки. Головною подією свята став виступ вокального ансамблю «Співоче сузір’я».

«Музичне виконання ансамблю зачаровувало слухачів, наповнюючи зал атмосферою щирості та ніжності. Кожна мелодія проникала в саму глибину душі, викликаючи незабутні емоції у присутніх», – поділилася враженнями учасниця клубу Наталя Реу.

Святковий день став ще особливішим завдяки ювілею двох учасниць клубу – Олени Федорівни Фомічової та Іраїди Дмитрівни Деордієвої, які народилися в один день та в один рік. Вони отримали численні побажання, теплі слова та подарунки від своїх подруг по клубу.

Ювелярші – Олена Федорівна Фомічова та Іраїда Дмитрівна Деордієва

«Маленька примха» – це не просто клуб, це справжня родина, де кожна жінка відчуває підтримку та розуміння.

«Наші перші капризулі Запорожченко Є. К., Морозенко В.І., Доценко Н.С., Колосова Є.Ф., Бородіна А.Є…. завжди говорили, що наші зустрічі у клубі допомагають нам перебувати у строю, не дають потопати лише у домашніх справах. Я захоплююся всіма вами, мої унікальні, небайдужі, талановиті капризулі! Дякую всім за вірність нашій клубній клятві “Ні кроку до старості, ні секунди до смутку”. З 27-річчям нашого клубу! Продовжуємо щедро ділитися добротою та любов’ю не лише з близькими, а й із подругами, друзями!», – зазначила засновниця клубу Олена Шварцман.

Фото: Наталя Реу

Поділитись
Зараз читають