Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Арцизі систематично руйнують станції локальної доочистки води  

28 Квітня 2023 10:43
Тетяна Терзі
В Арцизі систематично руйнують станції локальної доочистки води  

Міська рада прийняла рішення про безкоштовний відпуск води на всіх станціях на час дії воєнного стану в Україні. В місті працює три локальні станції. Про це повідомляє пресслужба міської ради.

«Всі чудово розуміють, що безкоштовна вода не така вже і безкоштовна. Адже, заміна фільтрів та обслуговування станцій – це немалі кошти, що покриває міська рада. Це майно громади, яке покращує наше повсякденне життя», – повідомляє міська рада.

Обслуговуванням станцій займається КП «Водоканал». І останнім часом роботи у комунальників прибавилося.

Якби батьки Арцизьких підлітків подивилися, що тут витворяють їхні діти в купі зі своїми друзями, то жахнулися б. Зламати дверцята, кран, камеру спостереження, купюроприймач чи просто помити ноги та взуття – стало нормою», – повідомляє пресслужба.

Найчастіше підлітки нищать майно в мікрорайні. А працівники КП “Водоканал” раз за разом ремонтують, вичищають, замінюють пошкоджені деталі.

Комунальники закликають мешканців громади відповідально ставитися до спільного майна і поважати працю інших. Але поки що ці заклики мало діють на місцеву молодь.

Нагадаємо, нову станцію локальної очистки води ввели в експлуатацію  10 березня в мікрорайоні Арциз-2. Вона надійшла в громаду в якості гуманітарної допомоги.

Поділитись
Зараз читають