Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В АРЦИЗІ ПРОДОВЖУЮТЬ ОБЛАШТОВУВАТИ МІСЦЯ КОМПАКТНОГО РОЗСЕЛЕННЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

15 Грудня 2022 11:00
Ганна Ковальова
В АРЦИЗІ ПРОДОВЖУЮТЬ ОБЛАШТОВУВАТИ МІСЦЯ КОМПАКТНОГО РОЗСЕЛЕННЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

В межах співробітництва з німецькою компанією-виконавцем Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) у рамках «Програми ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» Арцизька громада отримала 900 кв.м. металевого профілю.

Будівельний матеріал буде залучено для проведення ремонту покрівлі будівлі колишньої амбулаторії у с. Виноградівка, де наразі облаштовують місце компактного проживання для внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомляє Арцизька міська рада.

“Після введення воєнного стану через російську агресію перед нами постало питання розселення внутрішньо переміщених осіб. В деяких населених пунктах громади ми почали облаштовувати місця компактного проживання. Одним із таких стала будівля колишньої амбулаторії у с. Виноградівка. Аби якнайшвидше завершити облаштування будівлі для прийому переселенців, ми звернулися по допомогу до наших іноземних партнерів”, – розповів Арцизькій міський голова Сергій Парпуланський.

Міський голова висловив подяку партнерам за своєчасну допомогу та підтримку.

Раніше міська рада за гроші благодійного фонду придбала меблі та побутову техніку для облаштування прихистку для переселенців.

Поділитись
Зараз читають