Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Арцизі перейменували вулицю на честь загиблого воїна

27 Квітня 2024 14:29
Наталя Іванова
В Арцизі перейменували вулицю на честь загиблого воїна

На пленарному засіданні сесії Арцизької міської ради, яка відбулася 26 квітня, депутати прийняли рішення про перейменування вулиці «Болгарська» на вулицю «Миколи Панайотова» в селі Делень Арцизької міської територіальної громади. Про це видання «Махала» дізналося із сайта Арцизької громади.

«За зверненням мешканців с.Делень підтримали проєкт перейменування вулиці Болгарська на честь захисника України Миколи Панайотова, мешканця с. Делень, який загинув при захисті України, виконуючи службовий і громадянський обов’язок перед батьківщиною та українським народом», – повідомив голова Арцизької громади Сергій Парпуланський.

Нагадаємо, нещодавно в селі Делень Арцизької громади встановили меморіальну дошку на честь загиблого воїна-земляка Панайотова Миколи Васильовича.

Панайотов Микола народився 17 вересня 1992 року у селі Делень. Частину свого життя він присвятив футболу, граючи в місцевому клубі та гідно представляючи своє рідне село. Брав участь у багатьох чемпіонатах і отримав за це безліч нагород. 

22 квітня 2023 року Миколу призвали на службу, він став солдатом 28-ої окремої механізованої бригади ім. Лицарів Зимового Походу. 30 вересня 2023 року у ході бойового завдання він загинув у районі населеного пункту Курдюмівка Бахмутського району.

Поділитись
Зараз читають