Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Арцизі оголосили конкурс з озеленення громади: переможець поїде в тур по Україні

08 Березня 2023 15:00
Ганна Ковальова
В Арцизі оголосили конкурс з озеленення громади: переможець поїде в тур по Україні

Арцизька міська рада анонсувала масштабний конкурс серед організацій та підприємств громади з озеленення “Green екопростір”. Про це повідомив міський голова Сергій Парпуланський.

Спеціально до конкурсу міська рада закупить понад 4000 саджанців молодих дерев та кущів. Організації, які братимуть участь у “Green екопростір”, за бажанням зможуть отримати від міської ради саджанці дерев та кущів.

Цією акцією влада має на меті надихнути мешканців громади взяти участь у процесі створення затишку та краси на вулицях населених пунктів.

Конкурс триватиме впродовж року: з березня 2023 по березень 2024 року. Це довгостроковий захід, цілями якого є не тільки висадка й оформлення екопростору, а й збереження насаджень та дбайливий догляд за ними протягом року.

“Організація, яка найбільш креативно підійде до оформлення екопростору та виконає всі умови конкурсу, виграє туристичну поїздку колективу по Україні. Учасники, які займуть 2 та 3 місце, отримають цінні призи від Арцизької міської ради”, – зазначив Сергій Парпуланський.

Умови участі у конкурсі:

Участь зможуть взяти організації та установи всіх форм власності. Для цього потрібно:

1. Надіслати заявку на участь у конкурсі на електрону адресу it.arsirada@gmail.com , в якій вказати назву організації, контактну особу для зв’язку, кількість працівників, бажану ділянку для озеленення та перелік саджанців, зелених насаджень, які плануєте висадити (враховуючи кліматичні умови регіону).

2. Після отримання заявок організатори конкурсу зв’яжуться з вами для узгодження обраної території для озеленення.

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 20 березня 2023 року. Після реєстрації учасників буде додатково анонсовано про початок конкурсу.

Додаткові питання можна поставити за телефоном: 0965883186, Наталя.

Поділитись
Зараз читають