Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Аккермані стартував конкурс з благоустрою міста: як стати учасником?

25 Травня 2023 12:16
Володимир Воротнюк
В Аккермані стартував конкурс з благоустрою міста: як стати учасником?

Білгород-Дністровський здавна славився тим, що його люди прискіпливо ставилися до питання підтримки чистоті в місті. До речі, і зараз тут діє прийнятий 12 років тому «Кодекс чистоти Білгорода-Дністровського». Саме тому в місті стартувала акція «Чисте місто починається з тебе».

«Особисто я позитивно ставлюся до цього заходу. Головна ціль акції – ще раз заохотити населення поліса до прибирання вулиць, улюблених місць відпочинку, зелених зон, прибудинкових територій та дворів багатоквартирних будинків», – підкреслив депутат міськради Максим Мазуренко.

Для участі в акції всім охочим містянам необхідно надіслати на електронну адресу bd_vvp@ukr.net фото або коротке відео «до» та «після» прибирання, де видно чистоту території, і ті зміни, що сталися після наведення порядку. Зазначимо, кожне фото та відео повинно мати короткий опис, у якому буде вказана адреса місця прибирання та виконання дій. 

Матеріали будуть сумлінно відпрацьовані та опубліковані у популярних групах соцмереж з використанням хештегу #ЧистеМістоПочинаєтьсяЗТебе. Визначення переможців буде здійснюватися на основі критеріїв, таких як загальний стан території, розташування смітників, наявність комфортних умов для відпочинку, естетичний вигляд зеленої зони, квітників тощо. 

До речі, переможців акції оцінюватимуть в трьох номінаціях: «Найкращий двір» для багатоквартирних будинків; «Найчистіша вулиця» для приватного сектора; «Найкращий вигляд території» для офісів та установ. Акція триватиме до 26 червня поточного року.

Додамо, що переможцям буде вручено сертифікати на отримання грошової винагороди розміром у 6 тис. грн, 2 тис. грн та 1 тис. грн по кожній з номінацій.

Поділитись
Зараз читають