Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Уродженці Саратської громади стали містером та міс Бессарабії на конкурсі в Румунії (Фото)

22 Квітня 2023 11:07
Алла Корінь
Уродженці Саратської громади стали містером та міс Бессарабії на конкурсі в Румунії (Фото)

У румунському місті Яси відбувся щорічний конкурс “Містер і міс Бессарабія”, у якому брала участь молодь з України та Молдови. Переможцями конкурсу краси стали уродженці села Новоселівка Саратської громади Діана Банар і Сергій Бузган.

За умовами конкурсу, учасникам треба було продемонструвати не тільки зовнішні дані, але проявити передусім свою освіченість, творчість, комунікабельність, винахідливість, чарівність, вміння конкурувати. Сергій та Діана повною мірою продемонстрували всі якості та підкорили глядачів та учасників конкурсу. Це й не дивно – з дитинства вони були найактивніші в усіх заходах, які організовувалися в громаді.

За творчі досягнення Діана свого часу отримала стипендію Одеського обласного гуманітарного центру. Сергій був учасником знаного у Бессарабії та за її межами танцювального колективу “Мерцишор”. Обоє є вихованцями гуртка з туризму, який також багато разів брав участь в обласних змаганнях та займав призові місця. Для обох вихід на сцену – звична справа… 

Після закінчення школи Сергій та Діана вступили у румунські виши. З початку війни в Україні хлопець став волонтером і активно допомагає людям, які були вимушені покинути свої домівки та які знайшли прихисток в Румунії.

Молодь гідно представила свій рідний край на закордонному конкурсі та стала переможцями. Ця яскрава перемога принесла чимало радості та гордості й односельцям, землякам, усім бессарабцям. Їх активну підтримку конкурсанти відчували на відстані.

Алла Корень

Читайте також:

▪️ Війна не завадила Саратському історико-краєзнавчому музею продовжити роботу, прийняти закордонних гостей  і створити концепцію розвитку (Фото)

Поділитись
Зараз читають