Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Уродженець Болградського району візьме участь у масштабному культурному проєкті України

02 Серпня 2024 19:23
Наталя Іванова
Уродженець Болградського району візьме участь у масштабному культурному проєкті України

Уродженець Болградського району Олексій Козарев, який виступає під ім’ям Alex Kozar, візьме участь у рок-опері «Неймовірні мандри та пригоди козака Василя Сліпака». Про це повідомляє видання Махала з посиланням на Олексія.

Рок-опера  присвячена солісту Паризької опери Василю Сліпаку, який віддав своє життя за Україну. Його  вбив російський снайпер на Донбасі у 2014 році.

Олексій повідомив, що вже розпочались репетиції.

«Маю честь долучитися разом з іншими талановитими артистами, музикантами та творчою командою, яка працює над втіленням авторського задуму Ihor Roman до цього мистецького дійства, що прославляє наш визвольний дух та незламність народу. «Перемагає той, хто не здається», – наголошує Олексій.

Організатори проєкту почали знайомити  з  командою рок-опери “Неймовірні мандри та пригоди козака Василя Сліпака”.

«Першого здибали Alex Kozar! І ось що ми про нього знаємо. Автор та виконавець й, просто, красунчик. В 6 років переїжджає жити до України, де йде в перший україномовний клас Болградської гімназії їм. Г.С. Раковського. Закінчив Київську муніципальну академію естрадного та циркового мистецтв ім. Л.Й. Утьосова за спеціальністю естрадний вокал. З 2015 року соліст естрадного оркестру ДСНС України. З початку повномасштабного вторгнення пише свій дебютний альбом «24.02», – презентують Олексія організатори проєкту, який виходить за підтримки Українського Культурного Фонду.

Бажаємо Олексію творчих успіхів в новому проєкті.

Нагадаємо, у травні 2023 року Олексій Козарев випустив пісню з легендою української музики Іво Бобулом, а у червні 2024 року Алекс презентував пісню нову пісню “Крила подаруй

Поділитись
Зараз читають